Lyžiarska sezóna v obci Krahule odštartuje v piatok

NETKY.SK • 15 December 2022, 14:00 • 2 min
Lyžiarska sezóna v obci Krahule odštartuje v piatok

KRAHULE - Tohtoročná sezóna v lyžiarskom stredisku v obci Krahule v Kremnických vrchoch odštartuje už v piatok (16. 12.). Ceny skipassov napriek vysokému nárastu nákladov na prevádzku strediska zdraželi len mierne. Pre TASR to uviedol majiteľ strediska Ski Krahule Vladimír Urblík.

slovakia

left justify in out

"Ceny lístkov sme mierne zvýšili, približne o 10 až 15 percent. Celodenné lístky počas pracovných dní však budú zľavnené," priblížil Urblík. Ako dodal, v porovnaní s nárastom nákladov na prevádzku strediska ide len o kozmetickú úpravu. Napríklad za elektrickú energiu na burze aktuálne platia osemnásobne viac ako pred rokom. "Nevieme, ako skončí vo výsledku sezóna, nevieme to vôbec odhadnúť. Nemôžeme zavrieť, obávam sa, že tím zaškolených ľudí by sme o rok už naspäť neposkladali," skonštatoval Urblík. Majiteľ strediska prevádzkuje v blízkosti vlekov aj penzión. Ceny za ubytovanie napriek zvýšeným nákladom v porovnaní s vlaňajšou sezónou nemenili. Lyžiarske stredisko Ski Krahule ponúka návštevníkom päť vlekov a štvorsedačkovú lanovku. Novinkou pre aktuálnu sezónu bude 75-metrový dopravníkový pás pre deti a začiatočníkov, ktorý bude prístupný zadarmo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies