Kanye West sa zrútil priamo pred 42-tisíc divákmi! Čo sa mu stalo?

NETKY.SK • 24 Júl 2021, 09:48 • 2 min
Kanye West sa zrútil priamo pred 42-tisíc divákmi! Čo sa mu stalo?

ATLANTA - Kanye West sa zrútil na pódiu počas piesne z nového albumu, ktorá mu zrejme pripomenula jeho rozvod s Kim Kardashian.

slovakia

left justify in out

Na štadióne Mercedes Benz v Atlante v štáte Georgia padol 44-ročný spevák na kolená a začal si zakrývať tvár pred obrovským davom, keď hral jeho nový singel „Love Unconditionally“.

 

Prečítajte si tiež: Španielsky regionálny orchester nemôže vystupovať s Domingom pre jeho škandál so sexuálnym obťažovaním!

 

„Stratím rodinu, stratím rodinu, stratím rodinu,“ tak znie refrén piesne. West zorganizoval "párty", na ktorej sa zúčastnilo 42 000 fanúšikov. Na nej prvýkrát zazneli piesne z nového albumu.

Na pódiu vystupoval v ​​červenej nafúknutej bunde s hnedou maskou, ktorá mu zakrývala hlavu aj tvár. Počas celej udalosti nepovedal ani slovo, iba stál na pódiu počas hrania jeho albumu.

Situácia v jeho osobnom živote ho zrejme veľmi zasiahla. Podpora fanúšikov je úžasná. Väčšinu ľudí to veľmi dojalo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies