Juliana Draxlera futbal v PSG baví, a zo štadióna Parku Princov sa nechce nikam sťahovať

NETKY.SK • 11 Jún 2019, 17:13 • 2 min
Juliana Draxlera futbal v PSG baví, a zo štadióna Parku Princov sa nechce nikam sťahovať

PARÍŽ - Futbalista nemeckej reprezentácie Julian Draxler je v posledných dňoch spájaný s viacerými poprednými klubmi v Európe. PSG však zrejme čaká po nie celkom úspešnej sezóne prestavba kádra. Vypadnutie v osemfinále Ligy majstrov s Manchestrom United bez najväčších hviezd nečakal zrejme nikto. Takáto situácia sa už nesmie opakovať a vedenie klubu si to veľmi dobre uvedomuje.

slovakia

left justify in out

Ako však nakoniec nemecký mladík Draxler skončí? Podľa vlastných slov je v Paríži spokojný a rád by s PSG zmluvu predĺžil. Niektoré médiá ho spájajú s tohtoročným finalistom Ligy majstrov Tottenhamom Hotspur, či nemeckým gigantom Bayernom Mníchov. Samotného Draxlera však žiadny z týchto klubov neláka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camp des Loges 🔙 🔴🔵 • • • #work #ligue1 #icicestparis #allezpsg #psg #jdx

Príspevok, ktorý zdieľa Julian Draxler (@draxlerofficial),

 

"Cítim sa tu veľmi šťastný, hrám pod skvelým trénerom a vo veľkom klube," citovala Draxlera agentúra AFP. Nemecký reprezentant chce dodržať zmluvu, ktorá mu platí do roku 2021. "S nikým som sa nerozprával a čo sa hovorí, to ja neriešim. PSG je bláznivý klub v pozitívnom smere, veci sa môžu z jedného dňa na druhý zmeniť, ale nemyslím si, že by ma niekto chcel vykopnúť," dodal Draxler.

 

Julian Draxler je mladý 25-ročný futbalista, ktorý patrí medzi základné piliere nemeckej reprezentácie, avšak v PSG nabitom hviezdami sa musí o svoj post deliť so spoluhráčmi. je známy svojimi skvelými vzdušnými súbojmi a perfektnou prihrávacou a kopacou technikou. Svoj debut medzi seniormi zaznamenal v Bundeslige za mužstvo Schalke 04 ešte ako 17-ročný. V nemeckej súťaži pôsobil aj za Wolfsburg, no od roku 2017 je jeho domácim stánkom štadíon pri Eiffelovej veži Parc des Princes (Park Princov). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies