Jozef Oklamčák v Prahe vyberal Miss Czech Press 2017

NETKY.SK • 24 November 2017, 20:33 • 2 min
Jozef Oklamčák v Prahe vyberal Miss Czech Press 2017

V týchto dňoch sa v Prahe uskutočnila súťaž krásy Miss Czech Press 2017, ktorej organizátorom boli členovia Československého leva Jiří Morštadt a Žaneta Morštadt.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V tejto súťaži krásy bol členom poroty aj medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ novodobej tradície súťaže Miss v bývalom Ćeskoslovensku v roku 1988 a Miss Slovensko v roku 1993 a súčasný prezident zoskupenia osobností Československý lev Jozef Oklamčák.

 

Víťazkou súťaže sa stala Mirka Pikolová, prvou vicemiss Tereza Bohuslavova a druhou vicemiss Martina Ondrušková.

Vzhľadom na to, že Jozef  Oklamčák je majiteľom licencie pre viacero medzinárodných súťaží, tak si na súťaži vybral dievčatá, ktoré budú reprezentovať Českú republiku v roku 2018 na svetových súťažiach krásy.

Práve v týchto dňoch má horúce želiezko v ohni aj v Číne na svetovej súťaži Miss Model of the World 2017, ktorej finále sa koná už túto sobotu v Shenzhene a okrem našej Slovenky Simony Pohančenikovej tam delegoval aj semifinalistku českej miss 2017 Dominiku Kolcovú.

Ako nám prezident Československého leva Jozef Oklamčák povedal, v týchto dňoch mal byť v porote na Miss model off the World 2017 v Číne. "Z neočakávaných dôvodov som musel odmietnuť svoju účasť, a tak som môj pobyt v Európe využil a prijal som pozvanie do Prahy na Miss Czech Press 2017, kde som objavil dve zaujímavé dievčatá, ktoré plánujem delegovať na medzinárodné súťaže krásy," dodal jeden z najznámejších expertov na krásu v Európe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona