Jozef OKLAMČÁK prijal do zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV Janette Jakubiskovú a Milenu Minichovú

NETKY.SK • 1 November 2023, 19:48 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK prijal do zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV Janette Jakubiskovú a Milenu Minichovú

Trnava - v týchto dňoch sa v trnavskom hoteli HOLIDAY INN konala ROCKOVÁ PARTY 2O23, na ktorej nechýbali ani členovia zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV v čele s jeho prezidentom Jozefom OKLAMČÁKOM.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A práve tu sa uskutočnil akt prijatia nových členiek, dcéry režiséra Juraja JAKUBISKA, Janette Jakubiskovej a herečky Mileny Minichovej. 
Ako nám povedal známy odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK "teším sa, že naše rady posilnili tieto krásne dámy, ktoré budú okrasou  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA. 
Mojom snahou je doplniť medzi nás  ľudí, ktorí i napriek mladému veku, už majú za sebou isté významné skúsenosti a sú obľúbení medzi verejnosťou.
A takými je i dcéra môjho najlepšieho priateľa Juraja JAKUBISKA, Janetta Jakubisková a mne už dlhšiu dobu veľmi blízka, herečka Milena Minichova."


Viac o účasti členov ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA na ROCKOVEJ PARTY v Holiday Inn v Trnave si pozrite vo videu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies