Lajoš Klein pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC

NETKY.SK • 8 Júl 2021, 10:50 • 2 min
Lajoš Klein pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC

Slovenský bojovník Ľudovít „Lajoš“ Klein zatiaľ absolvoval v najväčšej MMA organizácii na svete dva zápasy. Na konte má jednu výhru a jednu prehru, tretí zápas teda bude pre jeho ďalšie kariérne smerovanie mimoriadne dôležitý.

slovakia

left justify in out

Rodák z Nových Zámkov ťahal ešte v máji fantastickú sériu a neprehral osem zápasov v rade. V septembri minulého roka sa ako prvý slovenský bojovník ocitol v oktagone prestížnej UFC, keď po necelých dvoch minútach knokautoval známeho Shanea Younga a vyslúžil si pozornosť svetových médií.

 

 

Kleinovi sa bohužiaľ v druhom zápase proti Michaelovi Trizianovi nepodarilo nadviazať na predchádzajúci úspech a prehral na body. Súper, ktorý si urobil meno v reality show The Ultimate Fighter a nikdy v kariére nebol knokautovaný, sa napokon ukázal ako priveľké sústo, hoci zvíťazil len tesne.

 

Slovák by tak mal 16. októbra dostať šancu napraviť svoje zaváhanie v zápase proti Nateovi Landwehrovi (14-4), ktorý zatiaľ v UFC absolvoval tri súboje, v ktorých si pripísal víťazstvo nad Darrenom Elkinsom a dve porážky s Herbertom Burnsom Julianom Erosom. Landwehr je bývalým šampiónom organizácie M-1 Global, kde v roku 2018 získal titul, ktorý dvakrát obhájil a následne zamieril do UFC. Októbrový termín však ešte nie je oficiálne potvrdený, viac informácií budeme mať k dispozícii v najbližších dňoch.

 

 

„Čaute, mám pred sebou zmluvu s UFC, takže práve idem podpísať ďalší zápas. Keďže som mal zranenie, chcel som v tomto roku odbúchať ešte jeden duel. Pomaličky sa dávam dokopy, chcem si ísť napraviť chuť. Meno súpera je kvalitné, už sa na to neskutočne teším,“ prezradil Klein na svojom instagramovom profile. Landwehr je veľmi dobrým grapplerom, ktorý navyše obľubuje knokauty, zápasy ukončil na KO alebo TKO až osemkrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies