NAKA zadržala Kočnerovho kamaráta v akcii Syseľ!

NETKY.SK • 21 Október 2021, 09:44 • 2 min
NAKA zadržala Kočnerovho kamaráta v akcii Syseľ!

Keď sa Marian Kočner dozvedel, že ide do väzby, napísal správu iba trom ľuďom – Alene Zsuzsovej, milenke Hatinovej a Mariánovi Sisákovi. Sisáka zadržali práve včera!

slovakia

left justify in out

img

 

Národná kriminálna agentúra vykonala zásah na východe Slovenska v utorok 19. 10. v rámci protikorupčnej akcie Syseľ. Zadržala tri obvinené osoby pre prečin podplácania a nepriamej korupcie. NAKA vykonala osobné i domové prehliadky, ako aj prehliadky iných priestorov. „V tejto trestnej veci vyšetrovateľ obvinil šesť osôb, ktoré sa mali dopustiť korupcie najmenej v troch prípadoch – pri ovplyvňovaní civilných a trestných konaní vedených na rôznych súdoch v Prešovskom a Košickom kraji,“ dodal hovorca policajného prezídia Michal Slivka. Momentálne nemôže poskytnúť viac informácií.

 

Možno vás zaujme: Obvinili prokurátora, ktorý spolupracoval s Kočnerom

 

img

 

Medzi obvinenými i zadržanými sú podľa TV Markíza aj advokáti či súdni úradníci. Zadržaným je údajne aj východoslovenský podnikateľ Marián Sisák. Jemu i ďalším dvom ľuďom písal Marian Kočner v júni 2018 správu o tom, že ho berú do väzby. "Berú ma do väzby,‟ napísal vtedy Kočner Alene Zsuzsovej, milenke Miriam Hatinovej a Sisákovi. "Neverím,‟ odpísal Sisák.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies