Jeden mŕtvy, šesť zranených pri streľbe v štáte Colorado

NETKY.SK • 31 December 2017, 19:20 • 2 min
Jeden mŕtvy, šesť zranených pri streľbe v štáte Colorado

DENVER - Smrťou jedného policajta a zraneniami ďalších štyroch mužov zákona a dvoch civilistov sa skončil nedeľňajší zásah bezpečnostných zložiek na predmestí Denveru v americkom štáte Colorado. Predpokladaný páchateľ zrejme takisto prišiel o život, informoval na svojej stránke denník Denver Post s odvolaním sa na políciu okresu Douglas County.

slovakia

left justify in out

Incident sa začal skoro ráno miestneho času, keď polícia dostala hlásenie o domácom násilí v bytovom komplexe v Highlands Ranch, ležiacom asi 19 kilometrov južne od Denveru.

 

"Počas vyšetrovania došlo k streľbe a zraneniu niekoľkých policajtov," uviedol bez ďalších podrobností úrad šerifa v Douglas County.

 

Jeden z piatich postrelených policajtov neskôr svojim zraneniam podľahol. Hovorkyňa miestnej nemocnice oznámila, že tri osoby utrpeli zranenia, ktoré nie sú vážne. O stave zvyšných troch zranených nie je nič známe.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies