Jay Rodriguez má opäť zdravotné problémy, hrozí mu operácia

NETKY.SK • 20 November 2015, 09:27 • 2 min
Jay Rodriguez má opäť zdravotné problémy, hrozí mu operácia

SOUTHAMPTON - Útočníkovi anglického futbalového klubu FC Southampton Jayovi Rodriguezovi sa naďalej lepí smola na päty. Dvadsaťšesťročný hráč premaródoval celú sezónu 2014/2015 pre zranenie kolena a iba nedávno sa po 16 mesiacoch vrátil späť na trávniky.

slovakia

left justify in out

Tréner "svätcov" Ronald Koeman potvrdil, že jeho zverencovi momentálne hrozí operácia členka. "Jay na tom nie je dobre. Sme z toho sklamaní. Neviem presne, čo mu je, na to sa treba opýtať našich lekárov. Zdravotnícky personál vyriekne konečné rozhodnutie, či bude potrebná operácia. Za každých okolností ho budeme podporovať," cituje Daily Mail slová 52-ročného Holanďana.


Rodák z Burnley Rodriguez bol v sezóne 2013/2014 v životnej forme, vo všetkých súťažiach vrátane Premier League zaznamenal dovedna 17 presných zásahov, ale 5. apríla 2014 si v zápase proti Manchestru City vážne zranil koleno. Prišiel vtedy zároveň aj o možnosť zahrať si v drese Anglicka na MS v Brazílii, čo v tom čase vzhľadom na jeho výkonnosť predpovedali viaceré britské médiá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies