J&T ARCH INVESTMENTS investuje do luxusného hotela v londýnskom Westminsteri

NETKY.SK • 20 December 2023, 16:30 • 2 min
J&T ARCH INVESTMENTS investuje do luxusného hotela v londýnskom Westminsteri

BRATISLAVA - J&T ARCH INVESTMENTS, fond kvalifikovaných investorov, investoval do fondu BHP Hotels, ktorý odkúpil 45 % podiel v luxusnom londýnskom hoteli The Westminster London, Curio Collection by Hilton, a popri finančnej skupine PPF a globálnom hotelovom manažérovi Westmont Hospitality Group sa stal jeho spoluakcionárom.

slovakia

left justify in out

„Mám radosť, že v súlade s investičnou filozofiou J&T ARCH rozširujeme portfólio fondu o ďalšie dlhoročné partnerstvo. Branislav Babík, zakladateľ fondu BHP Hotels, sa roky úspešne pohybuje v hotelovom biznise. Na čele skupiny Best Hotel Properties stál aj pri jej najúspešnejšej investícii, teda akvizícii a následnom predaji ikonického hotela InterContinental Praha. Verím, že naša londýnska investícia je v dobrej pozícii na tento úžasný príbeh nadviazať,“ uviedol k investícii Adam Tomis, člen investičného výboru J&T ARCH INVESTMENTS.

Päťhviezdičkový hotel so 464 izbami prešiel v rokoch 2019 až 2021 rebrandingom a rozsiahlou rekonštrukciou. Nachádza sa v štvrti Westminster v historickom centre Londýna, v krátkej pešej vzdialenosti od významných pamiatok a turistických atrakcií, ako sú Westminsterské opátstvo, Big Ben alebo Tate Britain.

O J&T ARCH INVESTMENTS

J&T ARCH INVESTMENTS, fond kvalifikovaných investorov, je hlavná investičná platforma skupiny J&T. Fond investuje do podnikov, projektov a partnerstiev, ktoré skupina pomáhala v ostatných 25 rokoch vybudovať, a podieľa sa aj na napĺňaní ambícií česko-slovenského kapitálu v Európe a vo svete. Fond spravuje majetok nielen zakladateľov skupiny J&T, ale aj privátnych a inštitucionálnych investorov. J&T ARCH INVESTMENTS je obchodovaný na Burze cenných papierov Praha, kde patrí medzi najlikvidnejšie fondové tituly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: J&T banka, Foto: Head for Points
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies