OĽaNO: Matovič je prenasledovaný ako obete komunizmu

NETKY.SK • 16 August 2022, 10:09 • 2 min
OĽaNO: Matovič je prenasledovaný ako obete komunizmu

BRATISLAVA - Hnutie Igora Matoviča prirovnalo svojho predsedu na sociálnej sieti k obetiam komunizmu.

slovakia

left justify in out

Vo svojom vyhlásení tiež uviedli, že to bol práve Igor Matovič, kto porazil „smerácku mafiu." Podľa nich ich predsedovi škodia aj nenávistné médiá. 

 

„Máme tu vládnu krízu. SaS sa rozhodla, že bolo treba Igora Matoviča dostať nielen z premiérskeho kresla, ale dnes aj z kresla ministra financií. Vlastne z vlády. Vlastne, najlepšie by bolo, keby zmizol z politiky úplne. Čo na tom, že vyhral voľby a práve vďaka nemu, jeho zanieteniu pre vec a spravodlivosť sa podarilo poraziť SMERácku mafiu?" začali svoje vyhlásenie. 

 

Zo sveta: Zelenskyj s odkazom pre všetkých, ktorí si myslia, že nie sú vo vojne s Ruskom

 

obrazok

 

SaS a novinári


„Jednoducho 6-percentný Sulík sa rozhodol vyriešiť raz a navždy svoj osobný spor s Igorom. A zviezť sa na vlne jeho momentálnej nepopularity. Hrozí povalením tretej vlády, ktorej je SaS členom. O nič iné nejde. Osobný spor, ktorý človek opantaný vlastným egom nedokáže “prekusnúť“. Samozrejme, že mu v tom sekundujú novodobí bojovníci na rôznych úrovniach a pozíciách a angažovaní novinári, ktorým Igor leží v žalúdku," pokračovalo hnutie OĽaNO. 

 

obrazok

 

Obete komunizmu


„Je to ako za komunizmu, keď bolo treba likvidovať triedneho nepriateľa. To si proste musel. Inak si sa sám stal triednym nepriateľom. Tak je to dnes s kopnutím si do Igora. Buď ideš s nimi, alebo si proti nim. Neexistuje iný názor. A hlavne musíš všetko, čo povie, označiť za útok a samotného Igora dehumanizovať. Akékoľvek vyjadrenie. Boľševici by skákali radosťou. Všetci idú v jednom šíku a lepia nálepky triedneho nepriateľa. Nuž nálepkovať je ľahko a vyrobiť na niekoho mediálny lynč už je len angažovaná činnosť," stoja si za Matovičom členovia jeho hnutia. 
 

obrazok

 

„Áno, má svoje chyby. Hovoria to aj jeho priaznivci a aj tí, ktorí s ním pracujú. Ale ruku na srdce. Kto nemá chyby? Kto z nás, ak pracuje, neurobí chybu? Tí, ktorí s ním skutočne pracujú a sú blízko, hovoria jasne. Igor je pracovitý, analytický mozog, plný emócií, človek, ktorý je zanietený pre vec a má ťah na bránu. A najmä dokáže nielen kritizovať, ale aj podať pomocnú ruku a za chybu sa ospravedlniť," píše ďalej strana OĽaNO a dodáva, že to boli práve oni, kto strane Soboda a Solidarita podal pred voľbami pomocnú ruku: 

 

„A vtedy urobil Igor niečo, čo sa proste nerobí. Zarážajúce odporúčanie. Ak nechcete z nejakého dôvodu voliť OĽANO, voľte SaS. Čože? Zbláznil sa? Nie, to je Igor. A koľkí ľudia sa možno riadili jeho odporúčaním?"


Z domova: Kremský: Občania nám ďakujú za pomoc



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies