Jamie Dornan rokuje o úlohe vo filme Robin Hood: Origins

NETKY.SK • 20 September 2016, 13:27 • 2 min
Jamie Dornan rokuje o úlohe vo filme Robin Hood: Origins

HOLLYWOOD - Severoírsky herec Jamie Dornan je vo finálnom štádiu rokovania o úlohe vo filme Robin Hood: Origins, ktorý pripravuje spoločnosť Lionsgate. Informoval o tom portál magazínu The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

V novej adaptácii príbehu o anglickom ľudovom hrdinovi a zbojníkovi by mal stvárniť Willa Scarletta, temperamentného člena Hoodovej skupiny a zároveň jej najlepšieho šermiara. Režisérom filmu bude Otto Bathurst, ktorý sa podieľal napríklad na seriáloch Čierne zrkadlo (2011), Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu (2013) či Criminal Justice (2008).


V úlohe Robina Hooda sa predstaví Taron Egerton. Malého Johna stvárni Jamie Foxx a Pannu Marianu írska herečka Eve Hewson. Tá by mala byť v pripravovanej verzii manželkou Willa Scarletta, ktorého nepoteší, keď sa dozvie, že je v skutočnosti zamilovaná do Robina Hooda. Produkcia filmu by sa mala začať v januári v Budapešti.


Jamie Dornan odštartoval kariéru ako model pre významné módne značky. Na filmovej scéne debutoval v roku 2006 snímkou Mária Antoinetta, v ktorej stvárnil grófa Axela von Fersena. Okrem toho sa objavil aj vo filmoch ako Beyond the Rave (2008), Shadows in the Sun (2009), Flying Home (2014) či Operácia Anthropoid (2016). V rokoch 2011 až 2013 si zahral v seriáli Kde bolo, tam bolo (2011) a od roku 2013 účinkuje v televíznom projekte The Fall (2013). V roku 2015 sa predstavil v snímke Päťdesiat odtieňov sivej, kde stvárnil multimilionára Christiana Greya. Zahrá si aj v jej dvoch pokračovaniach Fifty Shades Darker a Fifty Shades Freed.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies