REPORTÁŽ: Ako vníma Attilu Végha Majk Spirit?

NETKY.SK • 10 Február 2020, 13:16 • 2 min
REPORTÁŽ: Ako vníma Attilu Végha Majk Spirit?

Na minulotýždňovom podujatí Noc s legendou v podaní Petra Větrovského s hlavným hosťom Attilom Véghom sa zúčastnilo niekoľko zaujímavých hostí. Hudobnú vsuvku galavečera ponúkol Majk Spirit, ktorého sa nám podarilo vyspovedať, tak ako aj jedného z majiteľov spoločnosti Royal Water Michala Žideka.

slovakia

left justify in out

 

Majk a jeho vzťah ku bojovým športom
Člen hudobného zoskupenia H16 nám v rozhovore prezradil svoj vzťah ku bojovým športom a Attilovi, zodpovedal otázky ohľadom noviniek v súkromí či ponúkol náhľad na najbližšie obdobie z hľadiska hudobnej kariéry. "Som zavretý v štúdiu, chystám nové veci a leto budem bombardovať československú hudbu," reagoval Spirit na jednu z niekoľkých otázok ohľadom plánov na tento rok. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),


Michal Židek hovorí o Attilovej skromnosti 
Na rozhovor sa nám podarilo odchytiť aj majiteľa spoločnosti Royal Water Michala Žideka. Okrem svojho pohľadu na film a celý galavečer nám popísal aj zoznámenie sa s Attilom a vnímanie jeho osobnosti po odkrytí celého životného príbehu vo filme. "Attilu v prvom rade vnímam ako kamaráta. Je mi sympatické, že aj vo filme preukázal svoju skromnosť. Aj napriek tomu, že sa má čim chváliť," odpovedal Michal na jednu z otázok. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies