J. Malchárek koordinuje svoje vyjadrenie ku Gorile s Pentou

NETKY.SK • 14 Január 2012, 10:28 • 2 min
J. Malchárek koordinuje svoje vyjadrenie ku Gorile s Pentou

J. Malchárek koordinuje svoje vyjadrenie ku Gorile s Pentou - Politika Exminister hospodárstva Jirko Malchárek koordinuje svoje vyjadrenia ohľadne spisu Gorila s Pentou.

slovakia

left justify in out

img

Exminister hospodárstva Jirko Malchárek koordinuje svoje vyjadrenia ohľadne spisu Gorila s Pentou. Informuje o tom dnešné vydanie denníka Hospodárske noviny. 
Otázky od redaktora českého týždenníka Ekonom poslal Malchárek obratom hovorcovi finančnej skupiny Penta s dôvetkom "Poprosím o reakciu. Ďakujem." Vyplýva to z elektronickej korešpondencie medzi Malchárkom a redaktorom Ekonoma Vladimírom Šnídlom, informujú HN. 
V e-maili s odpoveďami, ktorý potom Malchárek poslal novinárovi, ostala aj spomínaná krátka veta a e-mailová adresa hovorcu Penty Martina Danka. "Je úplne prirodzené, ak novinárske otázky, prakticky rovnaké, sú preposielané naraz mne aj spoločnosti Penta, že som požiadal hovorcu Penty o spôsob ich reakcie. Na otázky, aké sú napríklad tie vaše, budem vždy reagovať autonómne, ale ak s mojím vedomím oslovíte v tej istej veci aj niekoho iného, je prirodzená koordinácia spôsobu reakcie tak, ako sa to stalo pre týždenník Ekonom," povedal podľa HN bývalý minister hospodárstva.
Hovorca Danko pre denník odmietol, že by Malchárkovi pripravoval mediálne výstupy ku kauze Gorila. "Dostal od týždenníka Ekonom rovnako ako Penta takmer totožné otázky. Požiadal ma, aby som mu poslal na vedomie našu odpoveď – a to som aj urobil," povedal Danko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies