Exkluzívna K-POP skupina priamo z Kórey príde po prvýkrát na Slovensko!

NETKY.SK • 2 Október 2023, 09:15 • 2 min
Exkluzívna K-POP skupina priamo z Kórey príde po prvýkrát na Slovensko!

Fanúšikov, ale najmä fanúšičky pobláznil K-POP alebo Kórejský pop, ktorý sa stal celosvetovým fenoménom. Komplex hudby, tanca a štýlu pochádza z Kórejskej republiky a na Slovensku sa mu venuje čoraz viac ľudí. 14. októbra 2023 zavíta do RDS Art Group priamo z Kórey jedinečná skupina COLOR CREW. Fanúšikovia tak majú možnosť stretnúť sa až so štyrmi top kórejskými choreografmi, ktorí vytvoria historicky prvú tanečnú spoluprácu medzi Kóreou a Slovenskom!

slovakia

left justify in out

Skupina lektorov aktívne vyučuje v 1Million Tanečnom Štúdiu v Seoul - najprestížnejšie tanečné štúdium v celej krajine. COLOR CREW má svetové renomé, zastrešuje najlepších choreografov v štáte a má obrovský repertoár spoluprác. Vytvorilo umelecké diela pre rôznych K-Pop idolov a skupiny, ako napríklad GOT7, MAMAMOO, Girl’s Generation, HyunA, Jay Park a mnohí ďalší. Aktuálne sú na svetovom turné a priamo z Paríža priletia na Slovensko.

V našom veľkom eventovom priestore predvedú svoju show aj dva tanečné workshopy. Na fanúšikov okrem toho čaká aj photoshooting, autogramiáda a taktiež možnosť všeličo sa ich popýtať. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú možnosť stretnúť sa s K-POP tanečníkmi,“ pozýva Miro Marciš z RDS ART Group.

COLOR CREW je zoskupenie štyroch profesionálnych lektorov a tanečníkov z 1Million. Woomin Jang, NERO, Ukun a NEMA majú za sebou rôzne individuálne spolupráce s umelcami, pričom každý z lektorov ma aj iné tanečné zázemie. Niektorí excelujú v choreografiách, no v skupine sa nachádzajú aj skvelí freestyle tanečníci so silným hiphopovým zázemím. Woomin Jang je profesionálny tanečník a choreograf, ktorú vyučuje v 1Million od roku 2019. Vyštudoval “Hanlim Multi Arts School”, kde sa venoval rôznym tanečným štýlom, ktoré ovplyvňujú jeho tvorbu až doteraz.

Spolupracoval s rôznymi organizáciami, ako napríklad Disney alebo Vláda Južnej Kórei. NERO je rovnako profesionálny tanečník a choreograf, ktorý vyučuje v 1Million a leader COLOR CREW. Popri svojej skupine a vyučovaniu tanca pôsobí aj v tanečných skupinách Fantastic4 Crew a Mighty Lockidz, ktoré sú zamerané na štýl Locking. Tanečník a choreograf Ukun má vysokú odbornosť v pouličných štýloch, primárne Hip-Hop. Popri COLOR CREW pôsobí aj v HANYA Dance Crew, čo je prestížna, kórejská hiphopová skupina zameraná na freestyle battle a choreografie. NEMA je choreograf ako aj freestyle tanečník, ktorý má za sebou veľa úspechov a výhier v národných aj medzinárodných battle súťažiach. Príďte si zatancovať K-POP choreografiu s originálnymi kórejskými tanečníkmi a choreografmi. Vstupenky tu, alebo osobne na recepcii v RDS Art Group na Laurinskej 14 v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies