ITF Istanbul: Kužmová prehrala vo finále dvojhry

NETKY.SK • 9 Apríl 2017, 13:27 • 2 min
ITF Istanbul: Kužmová prehrala vo finále dvojhry

ISTANBUL - Slovenská tenistka Viktória Kužmová nasadená ako piata prehrala za 122 minút 4:6, 6:4, 2:6 s bulharskou trojkou podujatia Viktorijou Tomovovou v nedeľňajšom finále dvojhry na turnaji ITF v tureckom Istanbule (dotácia 25 000 USD, tvrdý povrch vonku).

slovakia

left justify in out

Osemnásťročná Košičanka Kužmová klesla v bilancii proti 22-ročnej Tomovovej, 150. v singlovom renkingu WTA, na 0:3. Predchádzajúce dve prehry inkasovala zhodne vlani na "harde" v tureckej Antalyi. Bulharka v sobotu v semifinále vyradila Magdalénu Rybárikovú.

Zverenkyňa Jána Sabovčíka v rámci projektu NTC Kužmová figuruje na svojej rekordnej 171. priečke vo svetovom rebríčku. Zatiaľ získala 10 seniorských titulov vo dvojhre na úrovni Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). V tejto sezóne sa presadila začiatkom marca na "25-ke" na tráve v austrálskej Mildure.

Dvojhra - finále:
Viktorija Tomovová (Bul.-3) - Viktória Kužmová (SR-5) 6:4, 4:6, 6:2 za 122 minút
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies