Novoročný príhovor Štefana Harabina

NETKY.SK • 2 Január 2020, 12:32 • 2 min
Novoročný príhovor Štefana Harabina

Líder politickej strany Vlasť, ktorá sa bude uchádzať o hlasy voličov vo februárových parlamentných voľbách, predostrel slovenským občanom situáciu, aká by v roku 2020 nemala nastať na politickej scéne.

slovakia

left justify in out

Na úvod svojej reči sa Štefan Harabin vyjadril, že na volebnej kandidátke strany Vlasť nepripustil nijakých bývalých politikov, a na to je podľa svojich slov aj hrdý. "Mám čisté svedomie, lebo za mnou nestoja žiadny oligarchovia ani mafiáni," dodal.

 

img

 

Rok 2020 nemusí byť podľa lídra strany Vlasť vôbec skvelý. "Pre našu milovanú vlasť môže byť nový rok katastrofou," pokračoval. Poukazoval tým na dôležité parlamentné voľby, ktoré sa na Slovensku uskutočnia už o mesiac.

 

img

 

"Vo voľbách pôjde aj o to, či sa neľudské úchylky budú považovať za správne," podotkol Harabin. Podľa neho nesmú Slováci dopustiť to, aby sa ideológia LGBTI stala takou normou, že sa bude legalizovať zneužívanie našich detí. "Toto nám skutočne hrozí," vyriekol svoje obavy líder strany Vlasť.

 

img

 

"Strana Vlasť má už vyše 700 členov a pribúdajú nám ďalšie prihlášky. Máme víziu a program pre Slovensko, ktoré chceme zmeniť na normálnu vlasť, kde budú slušní ľudia konečne normálne žiť," vyjadril sa jej volebný líder.

 

Podľa ideológie strany to znamená, aby rodina tvorená matkou a otcom vychovávala svoje deti podľa slovanských, slovenských, ľudských a normálnych hodnôt.

 

img

 

Aké sú ďalšie vízie strany ohľadom Slovenska, sa dozviete v priloženom videu volebného lídra Vlasti Štefana Harabina.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona