Mané je blízko prestupu do Španielska

NETKY.SK • 1 Január 2020, 11:26 • 2 min
Mané je blízko prestupu do Španielska

FRANCÚZSKO - Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid podľa správ francúzskeho webu le10sport.com nadviazal kontakt so senegalským krídelníkom anglického FC Liverpool Sadiom Maném.

slovakia

left justify in out

Ďalšia strata pre Liverpool?

Ako dodáva tento portál, vedenie "bieleho baletu" by chcelo 27-ročného hráča dotiahnuť na Štadión Santiaga Bernabéua v priebehu tohtoročnej letnej prestávky. Z anglického veľkoklubu odišlo takto viacero hviezd ako Suarez - FC Barcelona, Coutinho - FC Barcelona (v súčasnosti Bayern Mníchov), Raheem Sterling - Manchester City a svojho času aj napríklad Xabi Alonso - Real Madrid či kanonier Fernando Torres - Chelsea.

 

img

 

Nový útok Realu?
Mané sa už údajne zhováral o možnom prestupe aj s trénerom madridského mužstva Zinedinom Zidanom, ktorý si ho vie predstaviť v útočnom trojzáprahu s Edenom Hazardom a Karimom Benzemom.

 

img

 

Jeden z najlepších na svete
Niekdajší hráč FC Southampton či Red Bullu Salzburg zažíva vydarené obdobie kariéry. V doterajšom priebehu sezóny 2019/2020 nastúpil v 27 súťažných stretnutiach s bilanciou 14+11. V prestížnej bilančnej ankete Zlatá lopta 2019 organizovanej francúzskym magazínom France Football sa umiestnil na 4. mieste. Mané má v Liverpoole kontrakt platný do 30. júna 2023.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona