Inšpirujúca brazílska topmodelka bez nohy má svoju barbie, chce ňou pomôcť

NETKY.SK • 18 November 2019, 13:10 • 2 min
Inšpirujúca brazílska topmodelka bez nohy má svoju barbie, chce ňou pomôcť

Krásna 25-ročná Paola Antonini má za sebou hroznú udalosť. Pred piatimi rokmi do nej narazil opitý vodič a následkom úrazu prišla modelka o nohu.

slovakia

left justify in out

Paolu to ale vôbec nezlomilo, práve naopak. Na svojom instagramovom profile inšpiruje milióny ľudí a pomáha im prijímať ťažké životné situácie. Nedávno sa spojila s obľúbenou značkou bábik Barbie a ukázala, že svet nie je len o stereotypoch.

 

 

Barbie už dlhšiu dobu nie je len modrooká blonďavá bábika s dokonalým telom. Hračka naopak svojimi novými kolekciami hlása deťom, že každý môže byť tým, čím chce a môže byť krásny po svojom. Paola, ktorá tento rok zavítala aj do Prahy na Global Social Awards a vyhrala aj jednu z cien (Social Impact & Change), je tým pravým príkladom. Preto sa Barbie rozhodla pre Paole pripraviť špeciálny darček, vlastnú bábiku.

 

"Od tejto doby, čo sa stala nehoda, tak som snívala o tom mať Barbie s protetickou nohou. Znamená to pre mňa veľa," napísala Paola na svoj instagramový profil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que noite! 🌟

Príspevok, ktorý zdieľa Paola Antonini (@paola_antonini),

 

Značka Barbie sa posledné dva roky môže pýšiť tým, že dala priestor rozmanitosti výzoru ľudí. Okrem postáv, ktoré boli dlhé roky považované za symbol krásy, prísupili k výrobe bábik s rôznymi proporciami, a tým dali najavo, že každý je krásny. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know you're besties when....💕#barbie #barbiestyle⁠

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@barbiestyle),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies