Polícia objasnila závažný zločin vraždy v Poprade, obvinili 32-ročného muža

NETKY.SK • 14 Február 2023, 09:58 • 2 min
Polícia objasnila závažný zločin vraždy v Poprade, obvinili 32-ročného muža

POPRAD - Polícia objasnila prípad obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorej došlo v sobotu (11. 2.) krátko pred polnocou v Poprade. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že zo skutku vyšetrovateľ obvinil 32-ročného muža z obce v Popradskom okrese.

slovakia

left justify in out

"Na chodbe rodinného domu na Ulici 1. mája bol po slovnej hádke fyzicky napadnutý 33-ročný muž zo Svitu. Tento útok sa skončil smrťou. Polícia na základe tejto skutočnosti v prípade začala trestné stíhanie a boli vykonané všetky potrebné procesné úkony smerujúce k objasneniu skutku," uviedla hovorkyňa. Vyšetrovaním sa podľa nej preukázalo, že obzvlášť závažného zločinu vraždy sa mal dopustiť práve obvinený muž. Doplnila, že medzi mužmi došlo k vzájomnému fyzickému napádaniu, pri ktorom muž zo Svitu utrpel aj bodno-rezné poranenie brucha. "Neskôr spadol na zem, obvinený však v útoku pokračoval ďalej, kopal do neho a skákal po ňom," upozornila Ligdayová s tým, že napadnutý muž utrpel mnohopočetné zranenia, na následky ktorých zomrel. Krajský vyšetrovateľ spracoval na obvineného podnet na vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies