Ice Age: Scrat Tales – obľúbená šabľozubá veverička sa bude starať o dieťa

NETKY.SK • 3 Apríl 2022, 17:00 • 2 min
Ice Age: Scrat Tales – obľúbená šabľozubá veverička sa bude starať o dieťa

Disney+ vydá počas apríla Ice Age: Scrat Tales. Pôjde o 6 krátkych príbehov, v ktorých obľúbená postavička z Doby ľadovej zažíva nové dobrodružstvá. Šabľozubá veverička vo večnej honbe za žaluďom nájde dieťa zo svojho druhu. Nemá na výber nič iné, ako sa o Baby Scrata postarať a naučiť ho novým veciam.

slovakia

left justify in out

Scrat sa objavil už v prvej snímke v roku 2002 (počkať, vážne 20 rokov?!). Partička známych hrdinov tvorených leňochodom, tigrom a mamutom musí prinavrátiť stratené ľudské dieťa. V ďalších filmoch hľadali svoje vlastné rodiny či novú krajinu, kam by sa mohli uchýliť. Aj keď sa deje vždy menili, jedna vec zostávala rovnaká – tento maskot filmovej série.

 

img

 

Vždy sme si mohli byť istí, že svojou snahou o získanie alebo zachovanie žaluďa spôsobí katastrofu. Videli sme donekonečna praskajúcu zem alebo tryskajúcu lávu. A trailer na jeho príbehy ukazuje, že to nebude inak, ani keď bude v úlohe rodiča. Navyše tu však bude ďalší veveričiak, ktorý bude mať na pochúťku zálusk.

 

Značku malo pod palcom štúdio 20th Century Fox, ktoré, ako vieme, získalo v roku 2019 pod seba Disney. Preto prídu krátke príbehy aj na ich streamovaciu službu. Divákom sa sprístupnia 13. apríla. Čakanie nám chcú spríjemniť prvou ukážkou a obrázkami.

 

img

 

Chris Wedge sa vráti ako hlas Scrata. Jeho nájdené dieťa, Baby Scrata, bude dabovať Kari Wahlgren. Za krátkou sériou stoja Anthony Nisi, Robert L. Baird a Andrew Millstein ako producenti. Ku každému príbehu vytvoril scenár niekto iný a tiež sa postaral aj o réžiu. V krátkych synopsách nám predstavujú názvy epizód a príbehy pre Ice Age: Scrat Tales:

 Nuts About You  – réžia Michael Berardini a Donnie Long, príbeh Michael Berardini

 

Tento  krátky seriál ukazuje prvé stretnutie Scrata a Baby Scrata. Scrat nájde záľubu v novej pozícii rodiča – aspoň teda kým Baby Scrat neobjaví prvý žaluď...

 

img

 

 LoFi Scrat Beats to Sleep/Chill to – réžia Donnie Long a Matt Munn. Príbeh Donnie Long Scrat používa perkusie, aby vytvoril uspávanku, pri ktorej môže Baby Scrat zaspávať.

 

 X’s and Uh-O’s – réžia Donnie Long a Drew Winey. Príbeh James Young Jackson a Drew Winey Scrat učí Baby Scrata ako posadiť žaluď. Ale skončí to tak, že Baby Scrat naučí Scrata lekciu.

 

 Nutty Reflections – réžia Donnie Long a Eric Prah. Príbeh Galen Tan Chu. 

 

Scrat a Baby Scrat naháňajú žaluď do jaskyne. Tá je plná odrazov ako zrkadiel zo zábavného domu.

 

 

Teeter Toddler – réžia Jeff Gabor and Donnie Long. Príbeh Galen Tan Chu. Scrat a Baby Scrat skončia na opačných koncoch brvna, ktoré drží iba malá halúzka. Nastanú problémy.


 

 Nut The End – réžia Lisa Allen Keane a Donnie Long. Príbeh  Michael Thurmeier. Žaluď sa zrúti z útesu a Scrat a Baby Scrat sa začínajú spytovať, či dokážu žiť v harmónii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies