Peter Pellegrini prirovnal vládu k prehnitému domu, ktorý ide spadnúť

NETKY.SK • 20 Marec 2021, 19:11 • 2 min
Peter Pellegrini prirovnal vládu k prehnitému domu, ktorý ide spadnúť

SLOVENSKO - Bývalý premiér dnes na adresu slovenskej vlády použil netradičné prirovnanie.

slovakia

left justify in out

Peter Pellegrini dnes okrem iného suverénne prirovnal súčasnú vládu k prehnitému domu. Zmeny, ktoré sa vo vláde načrtajú, opísal ako výmenu miestností v starom dome, namiesto výstavby nového.

 

img

 

"Máte dom, ktorý vám ide spadnúť, lebo základy sú už naozaj prehnité. No a akurát čo ste sa rozhodli spraviť je nie, že ho zbúrate, ale prehodíte, tam kde bola detská, tam dáte spáľňu, a tam, kde bola spáľňa, dáte kuchyňu. To je jediné, čo sa tu chystá, a to fungovať nebude," povedal Pellegrini v Sobotných dialógoch RTVS.

 

Súvisiaci článok: Pellegrini dnes vytkol Igorovi Matovičovi, že sa skrýva

 

Súčasne Pellegrini vytkol Kollárovi, že je jediný, čo ešte nežiada odstúpenie premiéra. Upozornil na to, že na politické nezhody dopláca cestovný ruch a podnikatelia. Na sociálnej sieti Peter Pellegrini podotkol, že sa začína obávať o bezpečnosť Slovenska.

 

"Mám vážnu obavu, že sa bezpečnostná situácia na Slovensku bude zhoršovať a že o pozícii medzi 25 najbezpečnejšími krajinami sveta, v ktorej som vládu odovzdával, už budeme môcť len snívať. Kto sa dnes na Slovensku venuje boju s reálnym zločinom, keď časť policajtov vykopáva dvere súčasným i minulým potentátom a druhá časť kontroluje ľuďom na uliciach modré papieriky," zakončil status.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona