Švédsky hokejista v službách Maple Leafs spravil pre svojich fanúšikov niečo neskutočné!

NETKY.SK • 16 Júl 2019, 16:45 • 2 min
Švédsky hokejista v službách Maple Leafs spravil pre svojich fanúšikov niečo neskutočné!

TORONTO - Švédsky hokejový útočník William Nylander si pred novou sezónou v NHL zmenil číslo na drese. V uplynulej sezóne hral s 29-kou, teraz bude nosiť číslo 88.

slovakia

left justify in out

Pri zmene čísla však nemyslel Wiliam Nylander len na seba. Fanúšikom, ktorí vlastnia jeho dres, prerábku čísla preplatí. Útočník Toronta na svojom Twitteri oznámil, že ak fanúšikovia prinesú svoje staré dresy do obchodu v Scotiabank Arene do 15. decembra, prerábku zmena čísla ich nebude nič stáť.  

 

 

Cena za úpravu čísla na drese sa pritom pohybuje od 65 do 100 dolárov v závislosti od technológie. Nylanderovu výzvu na Twitteri ocenil aj prezident klubu Brendan Shanahan. Uverejnil pritom fotografie dresov, ktoré vlastní jeho syn. "Som rád, že ušetrím pár dolárov," napísal Shanahan.

 

 

Nylander nosil číslo 88 vo švédskej hokejovej lige v tíme Modo predtým, ako si ho Maple Leafs vybrali v drafte v roku 2014 ako ôsmeho v celkovom poradí. Vlani v 54 zápasoch nazbieral 27 bodov za 7 gólov a 20 asistencií. A takto skóroval po prvýkrát v NHL.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona