Dvaja Afganci vo veku 16 a 18 rokov sú podozriví zo zabitia 13-ročného dievčaťa

NETKY.SK • 29 Jún 2021, 13:26 • 2 min
Dvaja Afganci vo veku 16 a 18 rokov sú podozriví zo zabitia 13-ročného dievčaťa

VIEDEŇ - Polícia po nájdení tela 13-ročného dievčaťa na ulici Erzherzog-Karl-Strasse vo viedenskom Donaustadte zatkla v pondelok večer dvoch mužov.

slovakia

left justify in out

Svedkovia našli v sobotu ráno, na trávnatej ploche medzi jazdnými pruhmi, telo dievčaťa opreté o strom. Na tele bolo veľa modrín, taktiež aj v oblasti krku. Pokusy o resuscitáciu boli neúspešné. Spočiatku bola totožnosť mŕtvej neznáma. 

 

img

 

Prečítajte si: Potápačom sa podarilo z kameňolomu vytiahnuť telo utopeného mladíka

 

Po tom, čo polícia v nedeľu zverejnila popis osoby, vrátane oblečenia mŕtvej, sa rodičia prihlásili na policajnej stanici v Dolnom Rakúsku. Obeť identifikovali ako svoju dcéru.  Ako a prečo prišlo cez víkend do Viedne, je momentálne predmetom vyšetrovania. Pitva odhalila, že dievča bolo udusené.

 

Mohlo by vás zaujímať: Google usvedčil ženu z vraždy

 

Dvaja afganskí občania vo veku 16 a 18 rokov sú podozriví z jej zabitia. Polícia mužov vypátrala prostredníctvom svedectva. Zatiaľ nie je jasné, či 13-ročné dievča týchto mužov poznalo. „To sa stále zisťuje,“ uviedla policajná hovorkyňa Barbara Gassová. Stále nie je známe ani to, či bol spáchaný nasilný sexuálny čin. Podozriví majú byť vypočutí dnes. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies