IBM kúpila poskytovateľa bezpečnostného softvéru CrossIdeas

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 17:26 • 2 min
IBM kúpila poskytovateľa bezpečnostného softvéru CrossIdeas

BRATISLAVA - Spoločnosť IBM kúpila poskytovateľa bezpečnostného softvéru CrossIdeas. Softvér riadi prístup užívateľov k aplikáciám a dátam naprieč cloudovými prostrediami.

slovakia

left justify in out

Finančné podmienky transakcie firmy nezverejnili. Vo štvrtok to oznámila spoločnosť IBM.

"Zvyšujúca sa záťaž vplývajúca na firmy pod ťarchou vládnych regulácií, ako aj neustály nárast hrozieb v oblasti bezpečnosti, kladú na manažérov a firmy stále nové požiadavky pri implementácií prístupových politík, ktoré poskytujú väčšiu transparentnosť pri riadení prevádzky a rizík IT," komentovala svoju akvizíciu IBM. Talianska spoločnosť CrossIdeas pomáha podnikom a organizáciám pri bezproblémovej správe identít a riadení prístupu k aplikáciám, pričom zároveň výrazne znižuje riziká podvodov a zlyhaní ľudského faktoru v podnikových procesoch. 

 

IBM za posledných desať rokov uskutočnila viac ako desiatku akvizícií firiem v oblasti informačnej bezpečnosti a venuje informačnej bezpečnosti zvýšenú pozornosť aj vo výskume a vývoji. 

 

Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje služby viac ako sto rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách a zamestnáva viac ako 430 tisíc zamestnancov. Na Slovensku aktívne funguje od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko, s.r.o., vznikla 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies