Hudobník Scott Bradlee vystúpi s Postmodern Jukebox v Bratislave

NETKY.SK • 16 November 2016, 16:00 • 2 min
Hudobník Scott Bradlee vystúpi s Postmodern Jukebox v Bratislave

BRATISLAVA - Americký hudobník, klavirista a skladateľ Scott Bradlee sa so svojou skupinou Postmodern Jukebox predstaví 18. marca v bratislavskej Refinery Gallery.

slovakia

left justify in out

Multiinštrumentalista a hudobno-tanečná formácia slovenskému publiku zahrajú originálne swing-jazzové aranžmány súčasných popových hitov. Vystúpenie sa uskutoční v rámci projektu City Sounds of Bratislava.


Scott Bradlee sa k džezu dostal už ako dvanásťročný. Pôsobil ako hudobník na newyorskej klubovej scéne, neskôr režíroval na Broadwayi interaktívnu hru s názvom Sleep No More. Štúdiovú prvotinu Mashups by Candlelight vydal v roku 2012.

 

Preslávil ho však až album A Motown Tribute to Nickelback (2012), na ktorom konvertoval rockovú hudbu formácie Nickelback do r'n'b Motownu. Známy je však tiež ako zakladateľ spomínaného projektu Postmodern Jukebox, ktorý pravidelne vytvára coververzie známych hitov. Formácia má teraz viac ako 70 obmieňajúcich sa členov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies