Hrôza na strednej škole v USA: Študent pobodal najmenej 20 ľudí!

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 18:00 • 2 min
Hrôza na strednej škole v USA: Študent pobodal najmenej 20 ľudí!

WASHINGTON - Najmenej 20 spolužiakov dnes nožom zranil študent zo strednej školy pri Pittsburghu v americkom štáte Pensylvánia. Sedem zo študentov utrpelo ťažké zranenia, uviedla tlačová agentúra DPA. Iné zdroje hovorili o štyroch vážne zranených.

slovakia

left justify in out

Štyri obete museli do nemocnice prepraviť vrtuľníkom, povedal Dave Stevens, hovorca mesta Murrysville. Útočníka zadržali a nachádza sa vo väzbe. Zranení študenti boli väčšinou vo veku 14 až 17 rokov, jedna obeť bola dospelá. Útočníkom bol žiak Franklinovej regionálnej strednej školy, nemal spolupáchateľov. Presné okolnosti činu zatiaľ nie sú známe, ani vek páchateľa.

 

Študenti utrpeli najmä zranenia brucha a na chrbtoch. Ku krvavému činu došlo na začiatku vyučovania. Páchateľ útočil na chodbe a v triedach. Prvé komentáre amerických televízií si kládli otázku, prečo útočníka nemohli zastaviť.

 

Lekár Chris Kaufman informoval, že niektorí študenti utrpeli život ohrozujúce zranenia, hoci sa očakáva, že všetci ostanú nažive, uviedla tlačová agentúra AP.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies