Hrdina: Ruského vojaka obkľúčili teroristi z Islamského štátu, nariadil nálet na svoju pozíciu

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 17:47 • 2 min
Hrdina: Ruského vojaka obkľúčili teroristi z Islamského štátu, nariadil nálet na svoju pozíciu

MOSKVA – Odvážny člen ruských špeciálnych síl, ktorý bol na samostatnej misii v štýle Ramba, zomrel pri „love“ na militantov Islamského štátu ako hrdina po tom, čo zavolal lietadlový nálet na SEBA!

slovakia

left justify in out

Nebojácny vojak navigoval ruské stíhačky na ciele Islamského štátu neďaleko antického mesta Palmýra, keď sa ocitol v obkľúčení teroristov.

 

Nechcel sa však vzdať bez boja, a tak nariadil nálet priamo na miesto, kde sa nachádzal. Pri nálete zomrel spolu s teroristami Islamského štátu.

 

img

 

„Ruský dôstojník zomrel neďaleko sýrskeho mesta Palmýra. Bol na špeciálnej misii, počas ktorej riadil nálety na ciele Islamského štátu,“ povedal hovorca ruskej armády a dodal: „Dôstojník sa nachádzal v oblasti Palmýri asi týždeň a identifikoval dôležité ciele Islamského štátu. Zomrel ako hrdina po tom, čo nariadil útok na svoju pozíciu, keď ho obkľúčili teroristi.“

 

Rusko začalo s vojenskou intervenciou proti teroristom v Sýrii 30. septembra. Pomohli aj oslobodiť mesto Palmýra, ktoré Islamský štát ovládal od mája minulého roku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies