Hliadka policajtov v Petržalke zachránila život ženy v ťažkej životnej situácii

NETKY.SK • 23 Január 2024, 15:47 • 2 min
Hliadka policajtov v Petržalke zachránila život ženy v ťažkej životnej situácii

BRATISLAVA - Hrdinský zásah policajtov z Petržalky zachránil život ženy v núdzi na Starom moste. Ich citlivý prístup a odvaha ukazujú príkladnú prácu polícii v akcii.

slovakia

left justify in out

Hliadka policajtov Obvodného oddelenia PZ Petržalka stred bola vyslaná včera krátko po 15.00 h na základe telefonického oznámenia na bratislavský Starý most, kde sa mala nachádzať žena v ťažkej životnej situácii.

So ženou nadviazali komunikáciu a snažili sa jej pomôcť, avšak samotná komunikácia s ňou bola komplikovaná. Policajti mimoriadne citlivo pristupovali k vzniknutej situácii a vo vhodný moment ženu chytili za bundu a stiahli ju zo zábradlia mosta do bezpečia.

Ženu následne odovzdali na miesto privolaným záchranárom, ktorí ju previezli do jednej z nemocníc. Policajti v tejto situácii postupovali príkladne a do bodky splnili svoje poslanie: pomáhať a chrániť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ BA, Foto: Topky / TASR / Pavol Zachar (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies