REPORTÁŽ: Speváčka Mirka Galis Partlová zažila svoj prvý online koncert a Netky boli pri tom!

NETKY.SK • 21 November 2020, 11:27 • 2 min
REPORTÁŽ: Speváčka Mirka Galis Partlová zažila svoj prvý online koncert a Netky boli pri tom!

Obľúbená speváčka a herečka Mirka Galis Partlová je čerstvou mamičkou a popri materských povinnostiach sa stíha venovať aj svojmu povolaniu. V Divadle Nová scéna zažila svoj prvý online koncert. Herečka, ktorá má na konte množstvo hlavných úloh v muzikáloch, si na koncert pozvala hereckých kolegov Jána Slezáka, Patrika Vyskočila a Dávida Hartla. Netky boli pri tom, pozrite si exkluzívnu reportáž!

slovakia

left justify in out

 

Divadlo Nová scéna nezaháľa ani v náročnej koronovej dobe a pre svojich fanúšikov vymyslelo krásny projekt Malá nočná hudba. Druhý zo série komorných online koncertov zameralo na hviezdu divadla, speváčku a herečku Mirku Gális Partlovú.

 

"Som veľmi rada, že projekt online koncertov Malá nočná hudba vznikol a že sa naše umenie dostane k divákom aspoň takýmto spôsobom. Je to nová skúsenosť spievať na javisku bez divákov v hľadisku, ale taká je doba. Verím, že sme mohli spríjemniť večer všetkým našim fanúšikom. Mám skvelého muža, ktorý pochopil, že bez divadelných dosiek a hudby neviem existovať. Takže som si mohla ísť zaspievať," teší sa Mirka Galis Partlová.

 

img

 

Mirku na koncerte sprevádzali skvelí muzikanti Martin Šenc, Tamás Belica, Ján Slezák a Ján Lau.

 

"Program nášho koncertu je pestrý, cez pop, muzikál, šansón až ku klasike. Zaspievala som skladby v našich úpravách, ktoré sú mojou srdcovou záležitosťou. Teším sa, že moje pozvanie prijal môj dlhoročný herecký partner a kamarát Janko Slezák," hovorí Mirka.

 

"S Mirkou sme spojení ľudsky aj profesionálne. Zaspieval som si s ňou krásne duety. Aj skladbu z filmu Dirty Dancing The time of my life, ktorá nás prenasleduje už 17 rokov. Práve pri tejto skladbe sme sa po prvýkrát s Mirkou stretli na javisku. Ľudská a profesionálna chémia tak zafungovala, že odvtedy sme stále pár," vyznal sa Ján Slezák.

 

img

 

Od budúceho týždňa začína Divadlo Nová scéna opäť hrať aj pre divákov. Už v utorok 24. novembra uvedie špeciálne predstavenie komédie Aj muži majú svoje dni, ktoré bude priamo na javisku tlmočené do posunkového jazyka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona