Šatan sa vyjadril ohľadom zrušenia MS juniorov v Spišskej Novej Vsi

NETKY.SK • 13 Marec 2020, 16:07 • 2 min
Šatan sa vyjadril ohľadom zrušenia MS juniorov v Spišskej Novej Vsi

ŠVAJČIARSKO - Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) zrušila dnes turnaj A-skupiny prvej divízie majstrovstiev sveta v hokeji hráčov do 18 rokov v Spišskej Novej Vsi. Mal sa uskutočniť od 13. do 19. apríla. Dôvodom je pandémia koronavírusu.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie IIHF

"Mrzí nás, že sa tento rok hokejový šampionát hráčov do 18 rokov na Slovensku neuskutoční. Vzhľadom na aktuálnu situáciu v Európe i vo svete je ale rozhodnutie Medzinárodnej hokejovej federácie pochopiteľné. Zdravie hráčov i divákov je prvoradé," uviedol prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan pre oficiálnu stránku zväzu.

 

img

 

Ďalšie tímy

Na Zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi sa mali okrem domácej reprezentácie predstaviť i výbery najlepších hráčov do 18 rokov z Kazachstanu, Nórska, Dánska, Francúzska a Japonska. Predaj vstupeniek na jednotlivé zápasy odštartoval Organizačný výbor šampionátu pred mesiacom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa IIHF (@iihfhockey),

 

Vzniknutá situácia mrzí i primátora hostiteľského mesta Pavla Bečarika: "Na tento športový sviatok sme sa veľmi tešili. Prípravy bežia už niekoľko mesiacov. Situácia v Európe je ale vážna a iné rozhodnutie, ako zrušiť celý turnaj, sme ani neočakávali. Veríme, že vďaka skvelej spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja sa nám podobné podujatie podarí dotiahnuť do nášho mesta i v budúcnosti."

 

img

 

Peniaze budú vrátené

Diváci sa o svoje peniaze za zakúpené lístky báť nemusia. "V spolupráci s predajcom vstupeniek, spoločnosťou predpredaj.sk, budeme v krátkom čase držiteľov zakúpených vstupeniek informovať o spôsobe vrátenia peňazí," povedala riaditeľka Organizačného výboru MS U18 Aneta Büdi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies