Herec Jamie Foxx bol hospitalizovaný kvôli zdravotným problémom

NETKY.SK • 13 Apríl 2023, 13:20 • 2 min
Herec Jamie Foxx bol hospitalizovaný kvôli zdravotným problémom

Americký herec Jamie Foxx bol v utorok prevezený do nemocnice kvôli zdravotným problémom. Potvrdila to jeho rodina vo vyhlásení prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

slovakia

left justify in out

„Chceli by sme sa podeliť o to, že môj otec, Jamie Foxx, včera zažil zdravotné komplikácie,“ píše sa v príspevku na Instagrame jeho dcéry Corinne Foxx. „Našťastie, vďaka rýchlemu konaniu a skvelej starostlivosti je už na ceste k uzdraveniu. Vieme, že je milovaný a oceňujeme vaše modlitby. Rodina žiada o súkromie počas tejto doby," uviedla v príspevku Corinne Foxx.

 

img

herec Jamie Foxx

 

Podľa amerického spravodajského portálu TMZ bola situácia 55-ročného Foxxa dosť vážna na to, aby jeho rodina prišla do nemocnice. Avšak ani mesto, ani nemocnica, kam herca priviezli zatiaľ neboli špecifikované. Podľa istého zamestnanca nemocnice už teraz komunikuje s okolím a to sú dobré správy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies