Hasiči si zmerajú sily na podujatí FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE SLOVAKIA 2023

NETKY.SK • 31 August 2023, 19:30 • 2 min
Hasiči si zmerajú sily na podujatí FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE SLOVAKIA 2023

Napätie súťaže spája odvahu hasičov na úplne novom leveli! Prichádza prvý ročník FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE SLOVAKIA, pod záštitou športového klubu TFA TEAM SLOVAKIA a v spolupráci so Hasičským a záchranným zborom Slovenskej republiky.

slovakia

left justify in out

Očakávajte nezabudnuteľný športový zážitok, ktorý sa rozohrá 1. a 2. septembra 2023 priamo na Trojičnom námestí v Trnave. Do boja sa postaví 85 mužov a žien – profesionálnych hasičov, ako aj oddaných členov dobrovoľných hasičských zborov zo Slovenska i zo zahraničia.
Vrhnite sa do predstavy súťažiacich v plnom hasičskom vybavení, s autonómnymi dýchacími prístrojmi, keď sa pustia do vzrušujúcej súťaže plnej náročných disciplín. Z prvého signálu sa pustia do fyzicky náročných úloh, ktoré postavia mnohých na skúšku ich výdrže. Je to pravý test sily, zručností a odhodlania, aký ste ešte nevideli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies