Hamšík po triumfe nad Janovom: Ukázali sme charakter a silu

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 08:18 • 2 min
Hamšík po triumfe nad Janovom: Ukázali sme charakter a silu

NEAPOL - Futbalisti talianskeho klubu SSC Neapol zaostávajú aj po 30. kole tamojšej najvyššej súťaže Serie A na druhom mieste za lídrom tabuľky Juventusom Turín o tri body. "Partenopei" zvíťazili v nedeľňajšom dueli nad FC Janov 3:1. Niekoľko hodín predtým uspela aj "stará dáma" v turínskom derby (4:1).

slovakia

left justify in out

V drese SSC odohral celý duel aj slovenský reprezentant Marek Hamšík, v 81. min prihral na víťazný gól Argentínčana Gonzala Higuaína.


"Proti Janovu sme začali aktívne, no inkasovali sme. Mohli sme vyrovnať už v prvom dejstve, vtedy sme ešte svoje šance nevyužili. Po zmene strán to prišlo, dali sme tri góly. Bol to ťažký duel. Ukázali sme charakter a našu silu. Tešíme sa, že sme získali ďalšie tri body," vyhlásil prostredníctvom svojej oficiálnej stránky 28-ročný rodák z Banskej Bystrice.


"Teraz nasleduje reprezentačná prestávka a potom nás čaká osem finálových duelov. Nepozeráme sa na iné mužstvá, my sa sústredíme iba na seba, pred očami máme vždy ten nasledujúci duel," doplnil Marek Hamšík.


Kormidelník Neapola Maurizio Sarri sa po triumfe nad Janovom rozplýval od spokojnosti. "Prehrávali sme s veľmi silným súperom. Znervóznilo nás to, ale reakcia mužstva bola fantastická. Je krásne zvíťaziť pre publikum, ako je to naše. Fanúšikovia si to zaslúžia. Náš tím dobre bráni, čísla dokazujú, že nedostávame veľa gólov. Zároveň sa presadzujeme naším futbalom. Bol to nádherný zápas, ku ktorému prispeli aj hráči FC Janov svojím kreatívnym prístupom k hre. Ak by všetci hrali ako tento protivník, bolo by viac pekných duelov a oveľa menej kontroverzných momentov," skonštatoval Sarri podľa portálu football-italia.net.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies