Griezmann predĺžil s Atléticom do 2021

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 10:34 • 2 min
Griezmann predĺžil s Atléticom do 2021

PARÍŽ - Podľa informácií prestížneho francúzskeho športového denníka L'Équipe sa futbalový reprezentant Antoine Griezmann dohodol na predĺžení platného kontraktu so svojím súčasným zamestnávateľom Atléticom Madrid.

slovakia

left justify in out

Produktívny zakončovateľ nastrieľal v drese španielskeho tímu 32 gólov v 54 stretnutiach vo všetkých súťažiach v rámci uplynulého ročníka, v ktorom mužstvo dokráčalo do finále Ligy majstrov a v domácej La Lige obsadilo 3. priečku. "Po niekoľkodňových rokovaniach napokon súhlasil s predĺžením zmluvy o ďalšiu sezónu, takže 25-ročný útočník bude hráčom Los Colchoneros do roku 2021," tvrdí L'Équipe. Súčasťou novej dohody je údajne aj klauzula o výkupnom vo výške 100 miliónov eur. Griezmann posilnil Atlético v júli 2014, po prestupe zo San Sebastiánu za 30 miliónov eur vtedy podpísal kontrakt na šesť rokov. Veľký záujem o jeho služby vraj má Manchester United.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies