Djokovič postúpil do štvrťfinále, Andy Murray končí

NETKY.SK • 26 August 2020, 11:54 • 2 min
Djokovič postúpil do štvrťfinále, Andy Murray končí

NEW YORK- Srbská svetová jednotka Novak Djokovič sa prebojoval do štvrťfinále, cez brány osemfinále sa nedokázal dostať Angličan Andy Murray.

slovakia

left justify in out

Djokovič naďalej so stopercentnou bilanciou

Srbský tenista Novak Djokovič postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v New Yorku. Líder svetového rebríčka zdolal v osemfinále domáceho Tennysa Sandgrena v dvoch setoch 6:2, 6:4. Djokovič si tak udržuje v tomto roku naďalej stopercentnú bilanciu, vyhral aj svoj dvadsiaty zápas. Navyše mu ustúpila bolesť krku, čo ho momentálne najviac teší. "Som príjemne prekvapený, ako som sa dokázal zotaviť. Štyri či päť dní ma to intenzívne bolelo, mal som trochu obavy, či ma to dnes nebude obmedzovať, no fyzicky som sa cítil dobre," povedal pre agentúru AP najvyššie nasadený hráč. Vo štvrťfinále narazí na Nemca Jana-Lennarda Struffa, ktorý vyradil sedmičku podujatia Davida Goffina z Belgicka po výsledku 6:4, 3:6 a 6:4.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Novak Djokovic (@djokernole),

 

Raonic zdolal Andyho Murrayho

Britský tenista Andy Murray, ktorý sa snaží dostať naspäť do svojej vrcholovej formy nedokázal prejsť cez brány osemfinále, v ktorých ho čakal kanadský tenista Miloš Raonic. Murray podľahol Kanaďanovi výsledkom 2:6, 2:6. Raonič sa vo štvrťfinále stretne so srbom Filipom Krajinovičom, ktorý na svojej ceste do štvrťfinále zdolal rakúsku nasadenú dvojku Dominica Thiema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Milos Raonic (@mraonic),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies