Oficiálne Majstrovstvá Slovenska ADCC

NETKY.SK • 14 Marec 2023, 14:05 • 2 min
Oficiálne Majstrovstvá Slovenska ADCC

Najrýchlejšie rastúca grapplingová organizácia v Európe vás víta na Slovensku. Podujatie sa bude konať v najväčšej športovej hale v Banskej Bystrici, meste v srdci Slovenska.

slovakia

left justify in out

Dňa 10.06.2023 sa v športovej hale Dukla v Banskej Bystrici uskutočnia Oficiálne Majstrovstvá Slovenska ADCC, ktoré pre Vás už 2. rok organizujú bratia Ondrisovci zo SGA.

Pozrite si videonávod k registrácii na podujatie.

ADCC (Abu Dhabi Combat Club) je organizácia, ktorá sa zaoberá propagáciou zápasenia na zemi (grapplingu) a bojových umení. ADCC tiež organizuje vlastné súťaže v štýle grapplingu, ktoré patria medzi najprestížnejšie na svete.

Prvý turnaj ADCC sa konal v roku 1998 v Abú Dhabi, hlavnom meste Spojených arabských emirátov, a zúčastnili sa ho zápasníci z rôznych krajín sveta. Od tej doby sa súťaže ADCC konajú pravidelne každé dva roky a stali sa jedným z najväčších a najuznávanejších podujatí v oblasti grapplingu.

img

Súťaže ADCC organizuje Abu Dhabi Combat Club, ktorý je financovaný šejkom Tahnoonom bin Zayed Al Nahyanom, členom kráľovskej rodiny Spojených arabských emirátov a nadšencom bojových umení. Cieľom organizácie je propagovať grappling a bojové umenia v oblastiach, kde je táto disciplína ešte menej rozšírená.

Súťaže ADCC sa tešia veľkej popularite v radoch profesionálnych aj amatérskych zápasníkov, ktorí sa chcú predviesť vo vrcholových súťažiach a získať prestížne tituly majstrov sveta v grapplingu. Súťaže ADCC sú považované za jedny z najnáročnejších a najvyhľadávanejších súťaží v oblasti grapplingu a ich víťazi patria k najlepším zápasníkom na svete.

6. Novembra 2022 sa tento turnaj po prvý krát predstavil aj na Slovensku a podľa slov účastníkov sa prvý ročník organizátorom mimoriadne vydaril.

Skorá registrácia na podujatie sa začala 28.1. a potrvá do 15.5.2023 cena pri skorej registrácii je 30€

Neskorá registrácia bude od 16.5.2023 do 4.6.2023

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies