Futbal: Hulk zariadil triumf "kanárikov" nad Kostarikou, Čile zdolalo Paraguaj

NETKY.SK • 6 September 2015, 09:29 • 2 min
Futbal: Hulk zariadil triumf "kanárikov" nad Kostarikou, Čile zdolalo Paraguaj

HARRISON/SANTIAGO - Futbalisti Brazílie zvíťazili v noci na nedeľu v prípravnom stretnutí na neutrálnej pôde v americkom Harrisone nad Kostarikou najtesnejším rozdielom 1:0.

slovakia

left justify in out

Výhru "favorita" zariadil gólom z 10. minúty Hulk, ktorý nastúpil netradične na hrote útoku.

 

Päťnásobní svetoví šampióni zvíťazili úplne zaslúžene, celý zápas jasne dominovali, "Ticos", ktorí nastúpili s päťčlennou obrannou formáciou, sa zmohli iba na ojedinelé kontry. "Nemôže byť každý zápas perfektný. Veľa vecí, ktoré sme skúšali na tréningoch, nám vyšlo, vytvorili sme si kopec šancí. Samozrejme, prial by som si viac strelených gólov, no aj ten jeden stačil na výhru," komentoval duel tréner Brazílie Dunga, ktorého citovala agentúra AP.

 

V ďalšom prípravnom stretnutí si Čile poradilo na domácej pôde v Santiagu s Paraguajom 3:2. Čiľania dokázali otočiť duel, v ktorom prehrávali 1:2, dvoma presnými zásahmi sa prezentoval Felipe Gutierrez, o víťazný gól sa postaral v 82. minúte útočník Arsenalu Londýn Alexis Sanchez.

 

prípravné zápasy:

Kostarika - Brazília 0:1 (0:1)

Gól: 10. Hulk

 

Čile - Paraguaj 3:2 (1:0)

Góly: 8. a 64. Gutierrez, 82. Sanchez - 51. Fabbro, 53. Benitez

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies