Francúzsky milionár sa musí podrobiť testu otcovstva, nariadil súd

NETKY.SK • 5 December 2012, 07:59 • 2 min
Francúzsky milionár sa musí podrobiť testu otcovstva, nariadil súd

Francúzsky milionár sa musí podrobiť testu otcovstva, nariadil súd - Zaujímavosti Francúzsky súd prikázal v utorok 68-ročnému multimilionárovi Dominiquovi Desseigneovi, ktorého bývalá ministerka spravodlivosti Rachida Datiová (47) obvinila z otcovstva jej

slovakia

left justify in out

imgFrancúzsky súd prikázal v utorok 68-ročnému multimilionárovi Dominiquovi Desseigneovi, ktorého bývalá ministerka spravodlivosti Rachida Datiová (47) obvinila z otcovstva jej trojročnej dcéry, aby si dal urobiť test otcovstva.

Slobodná ministerka, prvá moslimka vo francúzskej vláde, porodila dieťa v čase, kedy bola členkou kabinetu (2007-2009) a médiá sa vtedy v titulkoch predháňali v dohadoch, kto by mohol byť jeho otcom. Padli dokonca aj mená vtedajšieho prezidenta Francoisa Sarkozyho či bývalého španielskeho premiéra Josého Maríu Aznara.

Predstaviteľ súdu vo Versaille, ktorý si neželal byť menovaný, dnes povedal, že súd prikázal Desseigneovi, aby sa podrobil genetickému testu.

Testy otcovstva vo Francúzsku sú však dobrovoľné a multimilionár, ktorý je vdovcom, má preto na výber, či sa im podrobí. V minulosti povedal, že to nikdy neurobí a že otcom Datiovej dcérky nie je.

Ich intímny vzťah a možné otcovstvo však môže navrhovateľka dokázať súdu aj textovými a mailovými správami, ktoré si písali a spoločnými fotografiami. 

Desseigne je majiteľom slávnej gurmánskej reštaurácie Fouquet's na Champs-Elysées v Paríži a šéfom kasína a hotelovej siete. S prominentnou političkou mal údajne vášnivý vzťah v roku 2008, jej dcérka Zohra prišla na svet 2. januára 2009.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies