Zistila, že sa za ňu roky vydáva iná žena

NETKY.SK • 19 Marec 2021, 07:09 • 2 min
Zistila, že sa za ňu roky vydáva iná žena

Audrey je mladá a pôvabná vdova. Chýba jej manžel, nemá domov a zdá sa, že všetko, čomu v minulosti verila, je lož.

slovakia

left justify in out

Možno by sa vzdala a celkom prepadla zúfalstvu, keby nebol niekto, kto je na nej závislý. Má syna, príliš maličkého na to, aby ho vystavila bolesti, ktorá pramení z prázdnoty.


Šokujúce prekvapenie
Musela sa rozhodnúť rýchlo, zbalila si majetok a odcestovala do inej krajiny. Nádejala sa, že rodina jej nebohého manžela, s ktorou sa nikdy nestretla, jej poskytne útočisko. Avšak len čo vkročila do neznámeho domu, objavilo sa šokujúce prekvapenie. Jej miesto zaujala iná žena, ktorá už niekoľko rokov predstiera, že je ňou. A ako keby toho prehlbujúceho sa nešťastia nebolo dosť, votrelkyňa vystupujúca pod jej menom, nie je nik iný ako jej kedysi  najlepšia priateľka Eve. Čo sa stalo a prečo odrazu toľký zmätok?


Nuž odpoveď má v rukách iba vynikajúca spisovateľka Lynn Austin, ktorá v prepracovanom románe V tvojej koži, zahrá čitateľovi na dušu a rozbúcha mu srdce pod ťarchou neustále sa meniacich emócií.

 

img

 

Samé protiklady
Dej románu je zasadený do minulosti, píše sa rok 1950. Svet síce už päť rokov odpočíval po páde Hitlera a jeho šialeného zámeru, napriek tomu sa ešte celkom nespamätal.


Bieda je vidieť všade, najhoršie sa ale vojnová tragédia podpísala na ľudské vnútro.
Aj Audrey je zdrvená, kedysi bola niekým. Mala aristokratický pôvod a rodičov, ktorí jej síce lásku neprejavovali, ale aspoň o prepych núdza nebola. Je krásna, ale skrýva strach a nedostatok odvahy jej vždy bránil v úplnom a slobodnom žití.
Eve bola odjakživa jej protipól. Pracovala ako slúžka, čo znamená, že materiálne zabezpečenie jej chýbalo. Avšak nikdy nebola ochudobnená o lásku. Ona vedela, ako si získať srdce, ako hovoriť tak, aby zvyšok sveta počúval.

 

Audrey jej ticho závidela, rada by bola ňou. Nikdy by jej nenapadlo, že aj Eve nie je dobrá vlastná koža a že by sa rada ocitla na jej mieste.

 

img

 

Odpoveď je v minulosti
Ako to napokon dopadne a na koho stranu sa prikloní pravda, odkryje aj pohľad do minulosti.
Kapitola za kapitolou ubieha a čítajúci dychtivo počúva nielen rozhovor medzi rivalkami po odhalení klamstva, ale spoznáva aj vojnový zápas, ochutná bolesť zo zlomeného srdca a zúfalú túžbu po rodine.
Odsúdiť nebude koho, veď aj Eve je len chybujúci a zle sa rozhodujúci človek.
V tvojej koži je fascinujúci príbeh, ktorý poteší tak toho, ktorý hľadá napätie, ako aj niekoho, kto má rád hlbšie posolstvo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies