VIDEO: Poslanec OĽaNO zabáva Slovensko, v parlamente čítal aj interpunkčné znamienka

NETKY.SK • 17 Máj 2021, 11:15 • 2 min
VIDEO: Poslanec OĽaNO zabáva Slovensko, v parlamente čítal aj interpunkčné znamienka

Vladimír Zajačik je náhradníkom za ministra vnútra Romana Mikulca.

slovakia

left justify in out

72-ročný poslanec OĽaNO Vladimír Zajačik počas poslednej schôdze parlamentu predkladal pozmeňovací návrh k novele zákona o neprimeraných podmienkach v obchode s potravinami. Navrhovanú zmenu sa síce podarilo presadiť, no  náhradník v Národnej rade za ministra vnútra Romana Mikulca však poriadne pobavil širokú verejnosť. 

 

 

Poslanec čítal z pripraveného podkladu, dôraz na presnosť dôkazuje,  že prečítal nahlas každé jedno interpunkčné znamienko v texte.  Aj preto mu čítanie pomerne  krátkeho textu zabralo viac ako 10 minút.  

 

 

„Po deviate v článku jedna sa za bod dvanásť vkladá nový bod trinásť čiarka, ktorý znie dvojbodka úvodzovka trinásť bodka v paragrafe trinásť odseky tri až štyri znejú dvojbodka úvodzovka zátvorka trojka zátvorka...“ čítal poslanec Zajačik.

 

NR SR na oficiálnej stránke pravidelne zverejňuje záznamy aj prepisy výstupov v rozprave. V tomto prípade však prepis vyzerá tak, ako aj v prípade všetkých ostatných výstupov poslancov, keďže sa prepisovatelia nedali nachytať. V konečnom dôsledku možno ocenili spôsob, akým poslanec Zajačik svoj pozmeňovací návrh čítal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies