Attila Végh zakladá vlastný tréningový camp. Nazval ho CHAMP CAMP !

NETKY.SK • 23 Október 2023, 17:00 • 2 min
Attila Végh zakladá vlastný tréningový camp. Nazval ho CHAMP CAMP !

V srdci bojového umenia MMA sa skrýva mnoho tvrdého tréningu, odvahy a oddanosti. Pre začiatočníkov v tejto ťažkej disciplíne to môže byť skutočná výzva, ale nie pre tých, ktorí majú vodcovského ducha a túžia získať vedomosti od najlepších. Jednou z takýchto osobností je Attila Végh , ktory nezostal pozadu a začal usporadúvať kempy pre začiatočníkov MMA. Nazval ho CHAMP CAMP.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Attila Végh je nielen bojovníkom, ale aj učiteľom a vodcom. Svoje bohaté skúsenosti a znalosti z MMA sa rozhodol preniesť na novú generáciu nadšencov. V jeho kempe majú začiatočnici príležitosť učiť sa nielen techniky, ale aj hodnoty, ktoré MMA predstavuje: tvrdá práca, sebadisciplína a rešpekt.

Čo robí CHAMP CAMP Attilu Végha výnimočným? To nám prezradil v rozhovore z pohodlia svojho domova!

Attila Végh dokazuje, že MMA nie je len o fyzickej sile, ale aj o mentálnej príprave a vedení. Jeho kempy pre začiatočníkov sú príležitosťou pre nových bojovníkov začať svoju cestu v MMA so silným základom a múdrosťou od jedného z najlepších.

CHAMP CAMP ATTILU VÉGHA SA KONÁ NA DONOVALOCH V ČASE OD 29.10 - 4.11



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies