Prečo odišiel Noro Mészároš z TV Senzi?

NETKY.SK • 28 Júl 2022, 10:02 • 2 min
Prečo odišiel Noro Mészároš z TV Senzi?

V obľúbenej televízii pracoval ako moderátor a istý čas aj ako výkonný riaditeľ. Jeho odchod po deviatich rokoch preto mnohých prekvapil.

slovakia

left justify in out

Sám moderátor vysvetlil situáciu vo videu na svojom facebookovom profile. Približne mesiac po tom, ako v televízii skončil. Preto nás zaujímalo, čo sa stalo a ako sa jeho odchod odrazí na jej ďalšom fungovaní. Odpovedal nám jeden z majiteľov, Marcel Dekanovský.

 

img

 

Minulý týždeň zverejnil Noro Mészároš video, v ktorom oznámil, že od 1. júla 2022 nie je súčasťou televízie Senzi, a to ani ako jej šéf, ani ako moderátor s dodatkom: „Túto skutočnosť som oznámil vlastníkom televízie Senzi ešte 30. júna.“ Čo sa stalo? Ako vám to zdôvodnil?

 

Exekutíva televízie Musicbox-Senzi sa rozhodla pre nové nastavenie riadenia programu z dôvodu klesajúcej sledovanosti. Jedno z prvých opatrení bolo odobratie niektorých kompetencií Norovi Mészárošovi, ktorý správne pochopil, že už viac nebude môcť vykonávať funkciu šéfa a rozhodol sa „oddýchnuť si“. Bola mu zo strany producenta ponúknutá ďalšia možná spolupráca, ale za iných, prísne profesionálnych podmienok. Noro má však aj mnoho vedľajších aktivít, ktoré s TV Senzi nesúvisia, takže mu prajeme veľa úspechov a za energiu, ktorú venoval nášmu kanálu, mu ďakujeme.  

 

Vo videu, kde následne ďakuje spolupracovníkom, divákom aj samotnej televízii, zdôrazňuje: „... aby sa predišlo akýmkoľvek dezinformáciám a špekuláciám o dôvodoch môjho odchodu. Ide výlučne o moje osobné rozhodnutie.“

 

Nech si Noro akokoľvek zdôvodňuje svoj odchod, je to jeho vec. Z nášho pohľadu ide o celkom logický krok, ktorý sa dá prirovnať k výmene trénera vtedy, keď je mužstvo ohrozené zostupom z ligy. Noro sa svojím vyhlásením snaží predísť akýmsi možným dezinformáciam a špekuláciám, no nevidím nikoho, kto by mal o to záujem. Mnohí ani nevedia, o koho by malo ísť.

 

img

 

Okrem iného odznela aj informácia, že s pánom Mészárošom odchádzajú ďalší ľudia, napríklad Barbora Balúchová, ktorá v televízii Senzi pôsobila asi dva roky. Kto ešte odchádza a čo to pre budúcnosť televízie znamená?

 

Noro niekde vyhlásil, že spolu s ním odchádzajú aj najväčšie hviezdy. Nuž, ak hovorí za seba v množnom čísle a domnieva sa, že je „star“, netreba mu jeho „sebaobdiv“ brať. Neviem o nikom inom, kto by odchádzal. Navyše je prirodzené, že ľudia prichádzajú, odchádzajú a každy je nahraditeľný. Noro možno raz pochopí, že najväčšie hviezdy televízie sú jeho diváci. Náš manažment pripravuje zásadné programové zmeny, ktorými mieni zatraktívniť vysielanie s cieľom zvýšiť sledovanosť. Otvára sa k svojim divákom a chce umožniť maximálnu spätnú väzbu. Svoje nápady, postrehy a odporúčania možu naše „hviezdy“ posielať ihneď novému šéfovi: office.senzi@gmail.com

 

Vyhlásenie moderátora si môžete pozrieť tu:

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies