FOTO + VIDEO Na Trumpa alebo Kima? Vietnamský kaderník zaviedol v krajine nový trend

NETKY.SK • 21 Február 2019, 11:04 • 2 min
FOTO + VIDEO Na Trumpa alebo Kima? Vietnamský kaderník zaviedol v krajine nový trend

Summit amerického prezidenta Donalda Trumpa a severokórejského lídra Kim Čong-una sa blíži a Vietnamci sa na to pripravujú naozaj dôsledne.

slovakia

left justify in out

Už o niekoľko dní sa hlavné mesto Vietnamu, Hanoj, stane dejiskom významného stretnutia. Dorazí sem totiž prezident Spojených štátov amerických Donald Trump a severokórejský vodca Kim Čong-un. Toto miesto si vybrali ako neutrálne územie, kde budú môcť spoločne rokovať o dôležitých témach.

 

Prípravy sú v plnom prúde, no „perno“ nemajú len bezpečnostné zložky a organizátori summitu, ale aj kaderník so zmyslom pre humor Le Tuan Duong. Ten si totiž na počesť návštevy hláv štátov pripravil špeciálnu akciu. Každému záujemcovi urobí zdarma účes podľa vzoru Kima alebo Trumpa. Stačí si len vybrať!

 

img

 

O záujemcov núdzu nemá, prichádzajú k nemu mladí i starší. Jeden zo zákazníkov, ktorý si zvolil Trumpovu frizúru sa vyjadril, že sa tak rozhodol preto, lebo má amerického prezidenta naozaj rád a možnosť dať si vytvoriť jeho účes mu pripadala ako dobrý nápad.

V kaderníctve sa ale ocitol aj deväťročný To Gia Huy, ktorý svoje pohnútky odôvodil jasne. Už istý čas mu ľudia hovoria, že sa veľmi podobá na Kim Čong-una, preto mu dokonca „prischla“ prezývka Un. Tak sa rozhodol, že tento dojem ešte umocní a nechá sa ostrihať presne ako severokórejský líder.

 

Kaderník svoje rozhodnutie okomentoval takto: „Hanoj je mierové mesto. Keď sa Donald Trump a Kim Čong-un rozhodli stretnúť pri rozhovoroch a obnove mieru tu, chcel by som, aby bolo vidieť, že miestni ľudia túto iniciatívu vítajú. Preto som sa rozhodol, že k tomu tiež prispejem.“

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies