FOTO V Čereňanoch narazilo auto do stĺpa, zranili sa dvaja ľudia

NETKY.SK • 25 Január 2017, 13:16 • 2 min
FOTO V Čereňanoch narazilo auto do stĺpa, zranili sa dvaja ľudia

ČEREŇANY - V Čereňanoch v Prievidzskom okrese 24. januára dopoludnia narazilo auto do stĺpa elektrického vedenia.

slovakia

left justify in out

Pri dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala zranenie dvoch ľudí, zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Partizánskeho s jedným kusom techniky. Informoval dnes TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

 

"Zasahujúci hasiči poskytli zraneným osobám prvú pomoc, na havarovanom vozidle vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia a do zbernej nádoby zachytávali unikajúce prevádzkové kvapaliny. Po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby si zranené osoby prevzali zdravotníci a odviezli ich na ďalšie ošetrenie do nemocnice," uviedol k zásahu Petrík.

 

Dodal, že po zdokumentovaní udalosti políciou a naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby hasiči prostredníctvom sorbčnej látky zachytili a pozbierali vytečené prevádzkové kvapaliny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies