FOTO Recept: Tatársky biftek

NETKY.SK • 9 Máj 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Tatársky biftek

BRATISLAVA - Tatársky biftek je jedlo zo surového hovädzieho mäsa, ktoré najemno naškrabeme špičkou ostrého noža, prípadne zomelieme.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

500 g hovädzej sviečkovej, 3-4 strúčiky cesnaku, 2 žĺtky, 1-2 cibule, horčicu, kečup, mletú červenú papriku, soľ, mleté korenie,  worchestrovú omáčku,

 

Príprava:

1. Mäso umyjeme, osušíme a pomelieme na drobno na mäsovom mlynčeku.

 

img

 

2. Potom pridáme nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a znovu pomelieme. Do takto pripravenej zmesi  vmiešame horčicu, kečup, soľ, korenie, worchestrovú omáčku, mletú papriku a žĺtky. Koreniny pridávame podľa chuti. 

 

img

 

3. Všetko dobre premiešame a necháme odstáť. 

 

img

 

Podávame na hriankach potretých cesnakom.

 

img

 

Čas prípravy: 30 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies