Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
BratislavaBratislava 10°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
09.05.2015 13:00 Relax
FOTO Recept: Tatársky biftek
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
09.05.2015 13:00 Relax

FOTO Recept: Tatársky biftek



BRATISLAVA - Tatársky biftek je jedlo zo surového hovädzieho mäsa, ktoré najemno naškrabeme špičkou ostrého noža, prípadne zomelieme.


Suroviny pre 4 osoby:

500 g hovädzej sviečkovej, 3-4 strúčiky cesnaku, 2 žĺtky, 1-2 cibule, horčicu, kečup, mletú červenú papriku, soľ, mleté korenie,  worchestrovú omáčku,

 

Príprava:

1. Mäso umyjeme, osušíme a pomelieme na drobno na mäsovom mlynčeku.

 

 

2. Potom pridáme nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a znovu pomelieme. Do takto pripravenej zmesi  vmiešame horčicu, kečup, soľ, korenie, worchestrovú omáčku, mletú papriku a žĺtky. Koreniny pridávame podľa chuti. 

 

 

3. Všetko dobre premiešame a necháme odstáť. 

 

 

Podávame na hriankach potretých cesnakom.

 

 

Čas prípravy: 30 minút

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok