Chára za NY Islanders v nominácii na Bill Masterton Memorial Trophy

NETKY.SK • 26 Apríl 2022, 08:27 • 2 min
Chára za NY Islanders v nominácii na Bill Masterton Memorial Trophy

NEW YORK – Asociácia profesionálnych hokejových novinárov (PHWA) nominovala slovenského hokejista Zdena Cháru z New Yorku Islanders na Bill Masterton Memorial Trophy. Toto ocenenie udeľuje každoročne hráčovi, ktorý predstavuje kombináciu vytrvalosti, športového ducha a oddanosti hokeju. PHWA o tom informovala v pondelok na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Nominované sú mená ako – Chára, Price či Getzlaf 

 

Z každého z 32 klubov naprieč ligou nominujú miestni novinári PHWA jedného hokejistu. Štyridsaťpäťročný obranca, pre ktorého by bol zisk tejto trofeje v jeho 24. sezóne v zámorskej lige premiérový, reprezentuje Islanders. Do výberu sa dostali napríklad brankár Montrealu Candiens Carey Price či útočník Anaheimu Ducks Ryan Getzlaf.

Chára sa v tomto ročníku vrátil do tímu, ktorý ho draftoval v roku 1996. Na svojom konte má doposiaľ 1 652 štartov v zápasoch základnej časti a jeden Stanley Cup, ktorý získal v roku 2011 ako kapitán Bostonu Bruins. V tomto ročníku má na konte trinásť bodov za jeden gól a dvanásť asistencií.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zdeno Chara (@zeechara33)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies