Bratislava - Rýchlo a chutne. Tak potrebujeme navariť večeru aby všetkým chutilo a nikto sa nesťažoval. Špagety s bolonskou omáčkou sú tým pravým receptom.
Suroviny pre 4 osoby:
600 g mletého mäsa, 250 g špagiet, 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 2 lyžice slnečnicového oleja, 120 g paradajkového pretlaku, 1 lyžica olivového oleja, 120 g syru Eidam, 1 bujón,
Príprava receptu:
1. Cibuľu nakrájame najemno a opečieme na panvici dozlatista.
2. Pridáme mleté mäso, cesnak a podlejeme malým množstvom vody.
3. Neskôr pridáme paradajkový pretlak, všetko vydusíme na hustú konzistenciu a ochutíme bujónom.
4. Uvarené špagety pokvapkáme olejom a servírujeme posypané nastrúhaným syrom. Do prostriedku vložíme hotovú mäsovú zmes. Môžeme ozdobiť bazalkou.
Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies