Kedy si už aj na Slovensku zahráme v online kasíne?

NETKY.SK • 19 November 2019, 20:59 • 2 min
Kedy si už aj na Slovensku zahráme v online kasíne?

Odkedy je na Slovensku v platnosti nový zákon o hazardných hrách, snažia sa zahraničné online kasína získať licenciu na prevádzkovanie aj na slovenskom trhu.

slovakia

left justify in out

Doteraz boli hráči, ktorí mali záujem zahrať si poker, ruletu, blackjack či výherné automaty, odkázaní na kamenné prevádzky. To by sa však už čoskoro malo stať minulosťou a hráči budú môcť využívať okrem kamenných pobočiek aj online kasína na počítačoch, či mobilných telefónoch. Samozrejmosťou bude hra zdarma na skúšku ale aj hra o reálne peniaze.  Podľa našich informácií sú už len krôčik od oficiálneho spustenia online kasína také známe firmy ako sú Fortuna, Tipsport či SynotTip.

 

Bonusy v online kasínach

Dôležitým aspektom pri vstupe online herní na trh budú vstupné promo akcie a bonusy ktoré  budú ponúkať. Oplatí sa teda túto situáciu sledovať a všetky vstupné bonusy potom využiť. Prehľad aktuálnych informácií týkajúcich sa online kasín na Slovensku a aktuálnych bonusov zdarma nájdete na webe CasinoArena.sk.

 

Online hra a stávky

Zvykli sme si využívať online stávkové spoločnosti ako napríklad Niké a Fortuna a používať aj ich mobilné aplikácie, aby sme mali stávky na obľúbené športy neustále pri sebe. Online kasína fungujú na veľmi podobnom princípe, preto si na ich používanie hráči určite zvyknú tiež.

 

Kasína v Česku

Napríklad v susednej Českej republike práve tieto spoločnosti fungujú už dlhšie, a hráči sú naozaj veľmi spokojní s ich službami. Takéto legálne online kasína s licenciou sú totiž overené, musia spĺňať prísne podmienky a tým pádom sa hráči nemusia obávať zahrať si v takom online kasíne.

 

Online poker a pokrové herne

Rovnako sa o slovo budú hlásiť pokrové herne - PartyPoker a Pokerstars. Toto však zrejme ešte potrvá nejakú chvíľu.  Milovníci pokru si teda ešte počkajú, dúfame však že nakoniec aj toto dopadne priaznivo a dočkajú sa online pokru aj slovenskí hráči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies