FOTO Pohoda víta ďalších návštevníkov

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 14:13 • 2 min
FOTO Pohoda víta ďalších návštevníkov

TRENČÍN - Na trenčianske letisko, kde sa od štvrtka koná 19. ročník festivalu Bažant Pohoda, prichádzajú ďalší návštevníci a návštevníčky.

slovakia

left justify in out

Počasie sa od prvého dňa zatiaľ veľmi nelíši, fúka vietor a je prevažne polooblačno. V areáli sa už zabávajú tisíce ľudí, ktorí okrem hudobného programu využívajú napríklad aj ponuku nespočetných sprievodných aktivít.

 

Harmonogram podujatia sa zatiaľ nezmenil. Na hlavnom pódiu sa predstavia Billy Barman, Tom Vek, Eagles of Death Metal, FFS (Franz Ferdinand & Sparks) či Die Antwoord. Orange stage ponúkne interpretov ako Midi Lidi, Tiken Jah Fakoly alebo Einstürzende Neubauten, Space Aréna SLSP zas Fallgrapp, Erotic Market, Kate Tempest, Beardyman či A-Trak. Budiš stage privíta Genius Locci, Pins, Saténové ruky, OFF! či Zlokot. K dispozícii sú aj Európa stage, Nay Tanečný Dom, Visegrad Club, Orange Roller Disco, Family Park či Literárny stan Martinus.sk. V Bažant kinematografe budú dnes premietať snímky Postřižiny (1980) a Amy (2015).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies